Yoga@DROH!ME, kom tot rust op de rooftop van de Grote Tribune!

Yoga@DROH!ME, kom tot rust op de rooftop van de Grote Tribune!

Sport en welzijn zijn twee waarden die DROH!ME hoog in het vaandel draagt. Daarom organiseert DROH!ME voor het tweede jaar op rij, tijdens augustus en september, twee yogasessies per week. Deze vinden plaats op het prachtige terras van de Grote Tribune, dat een schitterend zicht biedt op het Zoniënwoud. Om helemaal zen van te worden!  

Kwaliteitsvolle yogalessen

De sessies worden verzorgd door Brigitte Wezel, een erkend yoga-instructeur, die zelf gedurende zes jaar opleiding kreeg van twee leermeesters. Om de twee jaar trekt ze naar India om haar kennis bij te scholen bij Bharath Shetty, een van de grootste Indische yoga goeroes.

Haar yogastijl is dynamisch, energiek en maakt gebruik van Ujjayi, een vloeiende en continue ademhalingstechniek. Deze combinatie brengt de yin en yang energie opnieuw in balans, zuivert lichaam en geest en maakt ze terug een.

DROH!ME stelt twee sessies per week voor op de rooftop of, bij slecht weer, in de Loggia van de Grote Tribune: elke donderdag een ochtendsessie om 7u45 en elke dinsdag om 12u45.

Maandag van 12u30 tot 13u30 gaat er ook een les pilates door bij DROH!ME.

Mis het niet!

Namasté!

PRAKTISCHE INFO

  • Yoga@Lunch: dinsdag van 12u45 tot 13u45.

Mogelijkheid tot gezonde lunch door de talentvolle chef en voedingstherapeute Julie Verbeke (http://www.colourskitchen.com/). Gelieve drie werkdagen voor de les te bestellen.

  • Morning Yoga: Donderdag van 7u45 tot 8u45.

Mogelijkheid tot gezond ontbijt van “Little Morning”: Healthy Breakfast Provider in Brussel. Gelieve drie werkdagen voor de les te bestellen.

BRENG UW EIGEN YOGAMAT MEE

  • Prijs: 50 euro voor een 4-beurten kaart. Proefbeurt: 10 euro. Drop-in: 15 euro.
  • Yoga@work op aanvraag via 0484.684.255
  • Individuele lessen@Drohme op aanvraag via 0484.684.255

Contact en reservaties:

Brigitte Wezel: YOGA IN THE CITY with DROH!ME

Telefoon: 0484.684.255

Meer informatie op Facebook !

Contacteer ons
Over DROHME Park

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

DROHME Park
Terhulpsesteenweg 53A
B-1180 BRUSSEL