SING@DROH!ME, een live samenzang voor iedereen

Op donderdag 4 mei 2017 organiseert DROH!ME SING@DROH!ME, een live samenzang voor iedereen onder leiding van de Brusselse groep YéyéVOLLEgaz.

Het principe is eenvoudig: de deelnemers leren tijdens een repetitie een lied aan. Welk lied dat zal zijn, ontdekken ze pas de avond zelf. Eric Dagostino en Christophe Mercier van YéyéVOLLEgaz, gespecialiseerd in live covers en karaoke, zijn de gastheren van de avond. Ze begeleiden de deelnemers en zorgen voor een uitzonderlijke beleving.

Na twee uur repeteren is het tijd voor het optreden. Dat wordt opgenomen en live uitgezonden op de Facebookpagina en het YouTube kanaal van DROH!ME. YéyéVOLLEgaz  neemt het vervolgens over en warmt het publiek op voor een DJ-set die de avond afsluit.

Niet alleen de muziek wordt die avond gedeeld, DROH!ME vraagt aan de aanwezigen om hun favoriete gerechtje of hapje mee te brengen, zodat iedereen in een feestelijke en gezellige sfeer samen kan eten.

Praktische informatie:

Datum: Donderdag 4 mei 2017

Uur: Om 19.30 u starten de repetities (ongeveer 2 u)

Liveoptreden om 22 u, DJ-set van 23u30 tot 1u.

Toegang en inschrijving:

  • info@drohme.be
  • 7 euro + gratis drankje.
  • We stellen voor dat iedereen iets lekkers meebrengt zodat we naast de muziek ook een hapje kunnen delen in een feestelijke en gezellige sfeer.

Het lied: Dat is geheim! Wat we wél weten, is dat het een Frans lied wordt.

Adres: DROH!ME – Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde, Terhulpsesteenweg 53A, 1180 Ukkel

Contacteer ons
Over DROHME Park

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

DROHME Park
Terhulpsesteenweg 53A
B-1180 BRUSSEL