Persbericht: Think Mobility@Droh!me, 29 en 30 april 2017

Persbericht: Think Mobility@Droh!me, 29 en 30 april 2017

DROHME stelt voor: “Think”, een jaarlijks evenement rond duurzame ontwikkeling en nieuwe economie.

De eerste editie zal in het teken staan van mobiliteit, een thema dat voortdurend de actualiteit haalt en waar we in ons dagelijks leven niet meer omheen kunnen. Maar hoewel de Belg zich nog steeds het liefste met de wagen verplaatst, maken de overheid en verschillende privéondernemers intussen grote plannen voor verandering.

Think Mobility, probeer het zelf!

“Think Mobility” wil een ludieke happening zijn voor het hele gezin waar mensen kunnen kennismaken met de nieuwste trends rond de mobiliteit van vandaag en morgen.

De voormalige renbaan van Ukkel-Bosvoorde is daarvoor de uitgelezen locatie. Op dit ogenblik verrijst daar een actief ontspanningspark, gericht op sport, natuur, educatie en vrijetijdsbesteding. Het wordt een park voor het brede publiek met een enorme ‘groene’ meerwaarde.

Kom vervoermiddelen op één, twee, drie of vier wielen uitproberen en ontdek nieuwe praktische oplossingen die ons leven gemakkelijker zullen maken. Think Mobility is een unieke kans om een monowheel te testen, achter het stuur van een elektrische wagen te kruipen, meer te weten te komen over carpoolen of uw kind een ritje te laten maken met een pony.

Het wordt een weekend om Brussel op een informele manier te laten nadenken over duurzaamheid en de toekomst van onze planeet, en om zelf of met het hele gezin bij te leren over mobiliteit.

Wanneer?

  • Zaterdag 29 april, 10-18 u.
  • Zondag 30 april 10-18 u.

Gratis toegang

http://www.drohme.be/nl/nieuw/136/think-mobilitydrohme

Meer info:

ThinkMobility@Drohme - Véronique heene - +32 477 365 207 - thinkmobilitybrussels@gmail.com

Contacteer ons
Over DROHME Park

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

DROHME Park
Terhulpsesteenweg 53A
B-1180 BRUSSEL