Kerstmis betekent delen met elkaar! APÉROS D’HIVER @DROH!ME, UITKIJKEND NAAR DE FEESTEN!

Kerstmis betekent delen met elkaar! APÉROS D’HIVER @DROH!ME, UITKIJKEND NAAR DE FEESTEN!

Op 16 december 2016, van 17u tot 23u, organiseert DROH!ME de eerste editie van Apéros d’Hiver @DROH!ME om het begin van de eindejaarsfeesten in te luiden. Kom de kerstsfeer opsnuiven in een magisch en tijdloos kader! Op het programma: glühwein, pannenkoeken, grogs en tartiflette, maar ook concerten en DJ sets om u op te warmen!

DROH!ME, gelegen op de uitzonderlijke site van de oude Hippodroom Ukkel-Bosvoorde, aan de voet van het Zoniënwoud, is een recreatiepark dat het architectonische erfgoed en de natuur in de stad en het gezinsleven een hart toedraagt. Het project is opgestart in 2014 en de volledige afwerking van het herontwikkelingsplan is voorzien voor 2019.

EEN FEËRIEKE PLEK OMRINGD DOOR DE MAGIE VAN KERSTMIS

Laat u meevoeren door de winterwind (de wind ruist door de grote groene sparren!) en breng ons een bezoekje op 16 december vanaf 17u! Op het programma: Het traditionele kerstdorp en een feërieke sfeer. Onze design chalets en onze vuurkorven verlichten de avond en serveren glühwein, pannenkoeken, grogs, oesters en tartiflette… in een ontspannen sfeer.  

Wind of geen wind, sneeuw of geen sneeuw, DJ sets en live muziek zijn er speciaal voor u in onze verwarmde tent van 500 m2 om de avond in te zetten en een dansje te wagen. Voor

DROH!ME betekent de winterperiode plezier!

Doe dus uw wanten uit en kom uw dromen beleven!

PRAKTISCHE INFO

  • Vrijdag 16 december 2016, van 17u tot 23u
  • Gratis toegang

PROGRAMMA:

  • Kerstbomenverkoop 100% Belgisch (van 17 tot 20u)

Voor iedere gekochte kerstboom een voet gratis!

  • ELEVEN’ – Live Showcase
  • Eleven', een Brussels duo, gevormd door de tweeling Kayla en Elvin Galland (23 jaar).

Hun muziek is een mengeling van pop/R&B en elektronische muziek. Ze werken aan hun eerste EP album dat binnenkort uitkomt.

  • DJ’S:

OD Math (Play Label) - Tang E (Animals Club)

ADRES:

  • DROH!ME Pop-Up dorp

Toegang: grote parking ter hoogte van de Terhulpsesteenweg 51 (tegenover nr. 114) – 1180 Ukkel

INFO: 

Contacteer ons
Over DROHME Park

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

DROHME Park
Terhulpsesteenweg 53A
B-1180 BRUSSEL