Jazz- en live painting-improvisatie in Droh!me

Jazz- en live painting-improvisatie in Droh!me

Op vrijdag 9 december 2016 biedt Droh!me Melting Park, in samenwerking met de vzw Jazz4you, podium aan de veelzijdige stadskunstenaar Noé Pauporté en de groep ‘Jérémy Dumont Trio’, voor een indrukwekkende improvisatiesessie van jazzmuziek & live painting.

Jazz4you vzw wil jonge Belgische en buitenlandse muzikanten bekendheid geven en gloednieuwe projecten promoten op het vlak van jazzmuziek in al haar diversiteit.

Op vrijdagavond zullen deze kunstenaars hun artistiek talent samenbrengen en voor de ogen van het publiek een ongezien en origineel stadskunstwerk creëren van schilderkunst en live muziek. Noé zal zijn improvisatie op het meeslepende ritme van de jazzmuziek de vrije loop laten, terwijl het Trio op zijn beurt op de gepassioneerde bewegingen van de graficus zal reageren.

De muurtekenkunst en de jazzmuziek zijn kunstvormen waarmee jonge kunstenaars hun creativiteit en hun talent vrij kunnen uiten. Noé en het ‘Jérémy Dumont Trio’ hebben ervoor gekozen om met het publiek een uniek en vergankelijk creatief moment te delen en de aanwezigen een buitengewone ervaring te bieden. Deze kunstenaars hebben trouwens ook samengewerkt aan het album "Resurrection".

Korting voor "Friends"

Voor deze gelegenheid biedt Drohme  de "Friends" van Drohme een bijzonder tarief van 13 € (in plaats van 16 €).  "Friends @ Drohme" is een netwerk van vrienden en sympathisanten van DROH!ME Melting Park dat de Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde een nieuw leven wil schenken. 

Om Friends te worden en als eerste op de hoogte te zijn van de Friends-initiatieven en de activiteiten van DROH! ME, hoeft u gewoon dit onlineformulier in te vullen (http://www.drohme.be/fr/inscription/friends).

Praktische informatie:

  • Datum: vrijdag 9 december 2016 om 20.30u
  • Inkom: 16 € - voorverkoop: 14 € - studenten: 10 € (Friends: 13 €)
  • Info & reservatie: info@jazz4you.be / + 32.476.661.883
  • DROH!ME – Hippodroom in Ukkel-Bosvoorde

Terhulpsesteenweg 51 (tegenover nr. 114) - 1180 Ukkel

  • Toegang voor voetgangers en auto's via de parking
Contacteer ons
Over DROHME Park

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

DROHME Park
Terhulpsesteenweg 53A
B-1180 BRUSSEL