DROH!ME Melting Park: een kerstmarkt in het groen met een mooie selectie made in Belgium

DROH!ME Melting Park: een kerstmarkt in het groen met een mooie selectie made in Belgium

Van 6 tot 10 december organiseert DROH!ME samen met LABELLE een "Christmas sale with creative talents", een kerstmarkt met Belgische en buitenlandse kunstenaars, ontwerpers en designers. Kleding voor groot en klein, chocolade, thee, decoratieve voorwerpen, koekjes, snoep, juwelen… Een mooie gelegenheid om geliefden te verwennen met een duurzaam geschenk.

LABELLE CHRISTMAS MARKET, wat is dat?

Het feeërieke kader van DROH!ME aan de rand van het Zoniënwoud, kerstliedjes, warme chocolademelk en een knusse sfeer… LABELLE CHRISTMAS MARKET heeft alles om jong en oud te doen dromen. Je vindt er unieke voorwerpen en producties van Belgische kunstenaars en designers. Kwaliteitsvolle materialen, verrassende creaties, lokale productie… Authentieke en originele producten die een mens gelukkig maken.

"Van bij de start wilde LABELLE kwaliteitsvolle producten en voorwerpen aanbieden, zonder zich te beperken tot een bepaalde discipline," verklaren Géraldine en Valentine, de oprichters van LABELLE.

Het concept past dan ook volledig in de geest van het DROH!ME-project. Dit toekomstige recreatiepark wil aan de Brusselaars een ruimte bieden die voor iedereen toegankelijk is en waar jong en oud plezier kan maken dankzij een breed gamma aan activiteiten en animatie (sport, cultuur, educatie en ontspanning) rond het thema van de natuur en het bos.

Wat vind je er?

Deze expomarkt is voor de bezoekers een mooie gelegenheid om hun geliefden met leuke geschenken te verrassen en de kunstenaar zelf te ontmoeten. Je vindt er de voglende standhouders:

 • Pipaillon: een ambachtelijke producent van bio- en korteketenproducten in hartje Brussel, met heerlijke marmelades en tapenades…   
 • Les Thélices de Sophie: een zoete selectie van thees en gebakjes, ze organiseert ook workshops…
 • grEAT! granola: bio-granola, glutenvrij, artisanaal en Belgisch   
 • Bon et bon: heerlijke ambachtelijke snoepjes
 • Souk Bazar: decoratieartikelen en accessoires voor kinderkamers
 • Edmunds: een bijzondere en authentieke, handgemaakte collectie van elegante, gebloemde vlinderdasjes
 • Yuso: handtassen 100% made in Belgium
 • Everybody agrees: een eco-friendly en erg modieuze kledingcollectie
 • Enz.

Kortom, het ideale alternatief voor de massaverkoop in overvolle winkels!

Op woensdag 6 en in het weekend van 9-10 december wordt ook een waaier aan creatieve ontspanning aangeboden, volledig in lijn met de duurzame ontwikkeling. Het wordt een bijzondere ervaring met ontdekkingen, ontmoetingen, en workshops voor alle leeftijden. Je handen in verf dopen, samen ontbijten, luisteren naar een mooi verhaal, tijd met familie doorbrengen… Dat is toch waar het met Kerst om draait?

Wat is LABELLE?

LABELLE is opgericht in 2008, lang voor de komst van de pop-up stores. Géraldine en Valentine bedachten een expomarkt met 100% Belgische kunst en artisanale producten.

"We wilden de Belgische creativiteit in de schijnwerpers zetten en jong talent de kans geven om in contact te komen met het publiek," voegen Géraldine en Valentine eraan toe.

Wat LABELLE zo bijzonder maakt is de multidisciplinaire selectie: schilders, stylisten, illustrators, designers, producenten…  LABELLE brengt de allerbeste creatieve talenten made in Belgium samen.

HET PROGRAMMA:

 • Getalenteerde en verrassende exposanten
 • Creatieve workshops voor groot en klein (schilderen, verhalen lezen, kerstkransen, zonder afval…)
 • Zone voor ontspanning: leesruimte, Yoga, Pilates…
 • Natuur en ontdekking: ponywandelingen, nordic walking…
 • Food: warme cider, raclettes, wafels… en vele proeverijen
 • En niet te vergeten: de komst van Sinterklaas op woensdag 6/12 om 15 u. + luchtkasteel, grime…

PRAKTISCH:

 • Woensdag 6 december: van 14 tot 18 u., markt met ambachtelijke en creatieve producten en komst van de Sint
 • Zaterdag 9 & zondag 10 december: van 10 tot 18 u., markt met ambachtelijke en creatieve producten, proeverijen

Verkoop Ardense kerstbomen

 • Van 1 t.e.m. 23 december: van maandag tot vrijdag van 11 tot 19 u. en zaterdag en zondag van 10 tot 19 u.

Adres: Hippodroom van Ukkel-Bosvoorde, Terhulpsesteenweg 51- 53 A, 1180 Ukkel –  tegenover nr. 114

www.drohme.be

https://www.facebook.com/events/269120400276494/

 

Contacteer ons
Marguerite Beauduin DROH!ME
Marguerite Beauduin DROH!ME
Over DROHME Park

Meer dan twintig jaar lang werd de geklasseerde site van de hippodroom van Ukkel-Bosvoorde aan haar lot overgelaten. Maar dankzij DROHME, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de Europese EFRO-fondsen bruist de plek als nooit tevoren.

Sinds 2014 is het park steeds mooier en aantrekkelijker geworden, tot grote vreugde van de wandelaars, joggers, ruiters en fietsers die deze magische plek herontdekken.

DROHME is een levend park met een boeiende voorgeschiedenis, een plaats die aanzet tot ontdekken en ontmoeten. Het park pakt ook regelmatig uit met activiteiten voor jan en alleman. Onthaasten, ontmoeten, ontspannen … mettertijd worden aan het bestaande programma steeds nieuwe opties toegevoegd voor een heerlijk dagje uit, hetzij alleen, hetzij met vrienden of familie.

DROHME Park
Terhulpsesteenweg 53A
B-1180 BRUSSEL